Jäseneksi liittyminen

Hintikka-suku ry:n jäseneksi

Sukuseuran jäseninformaatiota

Sukuseurassamme on vuonna 2020 n 210 jäsentä. Sukuseuran taloustilanne  on vakaa. Sukuseuran talous kattaa suvun kokoustamiskulut , tiedottamisen kirjeitse, lehdillä ja internet sivun kautta.

Hintikka -Suku ry:n   vuotuinen jäsenmaksu  on  15  euroa jäseneltä. Jäsenille lähetetään jäsenmaksua varten  pankkisiirtolomake joko suvun tiedotuslehden mukana tai erikseen. Viime vuosina tiedotuslehti on ilmestynyt pääsääntöisesti vuosittain.

Löytyykö Sinun  lähipiiristäsi henkilöitä ,jotka haluavat liittyä Hintikan Sukuseuran jäseniksi.

Liittyminen voi tapahtua seuraavasti:

Sukuseuralla on kaksi kirjaa Suur-Rautalammin Hintikat- I-kirja (v 2002)  (40 euroa kpl) ja Suur-Rautalammin Hintikat II kirja(v 2010) 35 euroa kpl. Sukuseuraan liittyville  uusille jäsenille on ollut voimassa tarjous :

  • jos sukukirjan oston yhteydessä liittyy  samalla sukuseuran jäseneksi, tulee ensimmäisen vuoden jäsenmaksun ilmaiseksi .Kirjan postituskulut lisätään. Tämä on hyvä vinkki kun suunnittelette vaikkapa merkkipäivä -tai muuta lahjaa  jollekin .
  • sukuseuran ainaisjäseneksi  liittyminen on mahdollista maksamalla kerralla jäsenmaksun kymmenkertaisena eli tällä hetkellä 150 euroa.
  • seuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä. Heiltä ei peritä jäsenmaksua eikä heillä ole  seuran kokouksissa äänivaltaa
  • yhteyshenkilö Tapio Mäkinen makinen.tapio@gmail.com
  • kotisivuihin liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä myös Tapio Mäkiseen sähköpostitse.

Osoitteenmuutokset

Muistattehan ilmoittaa sukuseuralle ,jos osoitteenne muuttuu. Tiedotuksen nopeuttamiseksi myös sähköpostiosoitetietojen toimittaminen  olisi tärkeä toimenpide. Samoin on tärkeätä ilmoittaa sukuseuralle tieto  sukuseuran jäsenten kuolemantapauksista . Jäsentietojen muutokset toimitetaan  jäsenrekisteriä hoitavalle rahastonhoitajalle .

Hintikka-Suku ry pankkiyhteys
Nordea Rautalampi
FI 37 1080 3000 100359